Planxisteria i Pintura

Planxisteria i pintura de cotxes Planxisteria i Pintura Ran a La Massana Andorra .

A planxisteria Planxisteria i Pintura Ran La Massana Andorra, hi trobarà un servei personalitzat i de qualitat, ens avalen més de 25 anys d’ofici, ens agraden les coses ben fetes. Volem ser amics dels nostres clients, lluitem per la fidelitat i la qualitat.  

Tant en cas de sinistre com si al seu automòbil li fa falta una reparació o manteniment, Planxisteria i Pintura Cotxes Ran Andorra és la solució.  Li podem fer una estimació econòmica del cost de la reparació, un pressupost sense ensurts ni sorpreses. La nostra funció es retornar-li el cotxe en el millor estat possible de seguretat i confort.   

Treballem amb totes les companyies asseguradores d’Andorra.  Ets tu decideixes el teu taller de confiança, en cas de sinistre, no et deixis influenciar per la gent, pots portar a reparar el teu cotxe al taller que et mereixi més confiança. A planxisteria de l’automòbil Planxisteria i Pintura Cotxes Ran Andorra, t’oferim sobre tot qualitat, tranquil•litat, seguretat i fidelitat.    

Disposem de bancada (“potro”) universal  Reparació i substitució de tota mena d’elements de xapa i plàstic de les carrosseries i para cops de qualsevol model de cotxe. Substitució i reparació de fars i elements òptics.    

Muntatge de parabrises originals. Substitució del parabrises per recanvi original, laminat.  

Pintura ecològica. Pintura ecològica d’alta durabilitat i qualitat. Lacats i cromat d’elements de la carrosseria.  Raspat i pintat de baixos.  Polim i abrillantem tot tipus de carrosseries. Busquem la perfecció en els acabats.   

Oferim solucions de mobilitat et portem a casa quant ens deixis el vehicle a reparar.

Planxisteria i pintura de cotxes Planxisteria i Pintura Ran a La Massana Andorra . A planxisteria Planxisteria i Pintura Ran La Massana Andorra, hi trobarà un servei personalitzat i de qualitat, ens avalen més de 25 anys d’ofici, ens agraden les coses ben fetes. Volem ser amics dels nostres clients, lluitem per la fidelitat i la qualitat. Tant en cas de sinistre com si al seu automòbil li fa falta una reparació o manteniment, Planxisteria i Pintura Cotxes Ran Andorra és la solució. Li podem fer una estimació econòmica del cost de la reparació, un pressupost sense ensurts ni sorpreses. La nostra funció es retornar-li el cotxe en el millor estat possible de seguretat i confort. Treballem amb totes les companyies asseguradores d'Andorra. Ets tu decideixes el teu taller de confiança, en cas de sinistre, no et deixis influenciar per la gent, pots portar a reparar el teu cotxe al taller que et mereixi més confiança. A planxisteria de l'automòbil Planxisteria i Pintura Cotxes Ran Andorra, t’oferim sobre tot qualitat, tranquil•litat, seguretat i fidelitat. Disposem de bancada (“potro”) universal Reparació i substitució de tota mena d’elements de xapa i plàstic de les carrosseries i para cops de qualsevol model de cotxe. Substitució i reparació de fars i elements òptics. Muntatge de parabrises originals. Substitució del parabrises per recanvi original, laminat. Pintura ecològica. Pintura ecològica d’alta durabilitat i qualitat. Lacats i cromat d'elements de la carrosseria. Raspat i pintat de baixos. Polim i abrillantem tot tipus de carrosseries. Busquem la perfecció en els acabats. Oferim solucions de mobilitat et portem a casa quant ens deixis el vehicle a reparar.