Aquests dies iniciem la restauració d’un Ferrari Dino 208 GT4 a Planxisteria RAN som especialistes en restauració de cotxes clàssics a La Massana Andorracessitats que els vehicles clàssics necessiten, segons les indicacions del client, la nostra recomanació i objectius del treball a realitzar.

Som especialistes en restauració de cotxes clàssics a La Massana Andorra, atenem totes les necessitats que els vehicles clàssics necessiten, segons les indicacions del client, la nostra recomanació i objectius del treball a realitzar.
Hi ha diferents maneres d’afrontar la restauració d’un vehicle clàssic, ja que depenent de l’estat d’aquest, i dels gustos o requeriments del propietari, juntament amb la nostra orientació, es decidirà quina és la via del treball a realitzar i que s’adapta millor a les necessitats del cotxe clàssic i del seu propietari.
A PLANXISTERIA RAN, sabem que la rehabilitació d’un automòbil clàssic, independentment que sigui realitzat des de zero o parcialment, és una feina, per la qual cosa no només intentem satisfer els clients amb el seu acabat, sinó que la nostra pròpia satisfacció i orgull és primordial, en ser com no, una feina artesanal.
Per aquest motiu cuidem fins al més mínim detall d’aquests cotxes: des de la posada al dia de la carrosseria, el perfecte alineat, fins a l’excel·lent acabament de la pintura, sense oblidar-nos de la restauració o preparació mecànica dels vehicles clàssics, sempre com diem en funció del que s’ha acordat prèviament amb els seus propietaris.