Planxisteria i pintura RAN ANDORRA

PLANXISTERIA I PINTURA

Tu decideixes el teu taller de confiança, en cas de sinistre, no et deixis influenciar per ningú, pots portar a reparar el teu cotxe al taller que et mereixi més confiança. A planxisteria de l'automòbil RAN a La Massana, t’oferim sobretot qualitat, tranquil·litat, seguretat i fidelitat.

Planxisteria i pintura de cotxes Planxisteria i Pintura Ran

A planxisteria Planxisteria i Pintura Ran La Massana Andorra, hi trobarà un servei personalitzat i de qualitat, ens avalen més de 25 anys d’ofici, ens agraden les coses ben fetes.

Tant en cas de sinistre com si al seu automòbil li fa falta una reparació

Tant en cas de sinistre com si al seu automòbil li fa falta una reparació o manteniment, Planxisteria i Pintura Cotxes Ran Andorra és la solució.

Disposem de bancada (“potro”) universal

Reparació i substitució de tota mena d’elements de xapa i plàstic de les carrosseries i para cops de qualsevol model de cotxe. Substitució i reparació de fars i elements òptics.

Pintura ecològica. Pintura ecològica d’alta durabilitat i qualitat. Lacats i cromat d’elements de la carrosseria.

Raspat i pintat de baixos. Polim i abrillantem tot tipus de carrosseries. Busquem la perfecció en els acabats.

Truca ara i reserva dia per la reparació del teu cotxe ....

QUI SOM

Use esta sección para mostrar detalles importantes sobre su empresa.
La Reparació de la Planxa i Pintura feta d'una manera diferent,

Benvinguts a Planxisteria i Pintura RAN, Som un taller especialista en xapa i pintura de qualsevol tipus vehicle (cotxes, motos, camions, etc.). També ens dediquem a la restauració de cotxes clàssics, tan petites modificacions com restauracions completes. Fem manteniment de vehicles sobretot els que estan exposats a la sal de l’hivern i per solucionar els problemes que provoca la sal ens ajudem amb el xorro de sorra. Els nostres equips de sorrejat o granallat de sorra estan pensats i dissenyats per a moltes aplicacions. Entre les més comuns estan l'acabat o preparació de superfícies i el decapatge de peces i com no el decapatge de xapes inferiors de cotxes, les parts baixes o les parts exposades a la sal que es fa servir en època de nevades i gel. Treballem amb totes companyies d'assegurances, pel que una vegada que la seva companyia autoritzi la reparació, nosaltres gestionem el cobrament d'aquesta. Estem a l’Av. del Ravell - Zona Industrial Teixido Nau 5, local 4 - AD400 LA MASSANA- ANDORRA. Pots trucar-nos al +376837671 o escriure'ns a planxisteriaransl@gmail.com. Sol·licita'ns un pressupost sense compromís. Vine a visitar-nos, t'esperem!

 • PLANXISTERIA

  Xapa i pintura

 • PINTURA

  Pintura ecológica

 • MANTENIMENT

  Manteniment de cotxes i equipament de Pistes

 • XORRO DE SORRA

  Rehabilitació i manteniment de cotxes

Especialistes en Xorro de Sorra

Ultimes noticies

Contacte

Contacti ara amb nosaltres