Aquests dies iniciem la restauració d’un Ferrari Dino 208 GT4 a Planxisteria RAN som especialistes en restauració de cotxes clàssics a La Massana Andorracessitats que els vehicles clàssics necessiten, segons les indicacions del client, la nostra recomanació i objectius del treball a realitzar.

Som especialistes en restauració de cotxes clàssics a La Massana Andorra, atenem totes les necessitats que els vehicles clàssics necessiten, segons les indicacions del client, la nostra recomanació i objectius del treball a realitzar. Hi ha diferents maneres d’afrontar la restauració d’un vehicle clàssic, ja que depenent de l’estat d’aquest, i dels gustos o requeriments del propietari, juntament amb la[…]

Què oferim Servei de reparació totes les marques. Xapistes i pintors de tot tipus de vehicles. Especialistes en automòbils.

Som Taller de Confiança Assegur – Quan el client d’Assegur, com a conseqüència d’un accident, triï reparar el vehicle assegurat a un dels nostres tallers de confiança, aquest tindrà dret a  fer ús il·limitat del vehicle de substitució fins que finalitzi la reparació del seu (Garanties ofertes per ASSEGUR)

Vehicle de substitució. Cobertura de vehicle de substitució en cas d’accident i quan la reparació dels danys materials suposi la immobilització forçosa del vehicle assegurat. Quan el client, com a conseqüència d’un accident, triï reparar el vehicle assegurat a un dels nostres tallers de confiança, aquest tindrà dret a  fer ús il·limitat del vehicle de[…]